Bitcoin WordPress themes veroveren de markt

0
11

De bitcoin (en andere cryptomunten…) maakt een stormachtige ontwikkeling door. En daarmee verschijnen ook de eerste specifieke bitcoin WordPress themes op de markt. Wat zijn de beste themes?

Inmiddels zijn de cryptomunten, zoals de bitcoin, ethereum en monero, niet meer weg te denken in het betalingsverkeer. De bitcoin is omstreden, maar steeds meer mensen zien er heil in en maken er gebruik van.

Ook op steeds meer websites kun je betalen met bitcoins. Tegenwoordig kun je bij sommige pizzeria’s al met bitcoins betalen en dat zal naar verwachting verder toenemen. Ook de huidige betaalsystemen spelen hierop in en er zijn al WordPress plugins op de markt die het betalen in cryptomunten mogelijk maken.

Bitcoin WordPress themes

De bouwers van website spelen op deze nieuwe ontwikkeling in met specifieke themes voor cryptomunten. Inmiddels zijn er een aantal bitcoin WordPress themes op de markt. Met deze themes kun je bitcoins verhandelen, worden er realtime koersen getoond van de cryptomunt en wordt informatie verstrekt over de wisselkoersen.

Misschien heb jij ook plannen of ideeën om een crypto website op te zetten. Maar welke themes zijn er momenteel op de markt en wat kun je ermee?

LET WEL: Uiteraard moet je deze financiële websites wel goed beveiligen. Hoe je dat doet, lees je in Serieus, je moet je WordPress website nu echt beveiligen.

We geven een paar goede suggesties voor bitcoin WordPress themes die je hiervoor kunt gebruiken.

coinster-wordpress-bitcoin-theme

Coinster

Het theme Coinster is helemaal ingericht op de cryptomunten. Met de valuta calculator kun je de koers van de cryptomunt uitrekenen.

Daarnaast kun je met WooCommerce een webshop implementeren om bijvoorbeeld mining apparatuur aan te bieden. Want, om bitcoins te maken, heb je apparatuur nodig en die kun je dan via de site bestellen. Het is een modern theme, met een drag & drop builder en gemakkelijk aan te passen aan je wensen.

Bekijk het theme van coinster

 

cryptic-bitcoin-wordpress-theme

Cryptic

Een van de beste Bitcoin WordPress themes van het moment is Cryptic. Zeer uitgebreid en helemaal toegespitst op de cryptomunt. Dit theme heeft onderin de pagina een lopende balk die de actuele koers geeft van de diverse cryptomunten. Daarnaast zijn er nog zogenaamde ‘live’ blokken waarop je de laatste koersen kunt melden.

Het bijzondere van dit theme is dat een lesmodule ervan deel uitmaakt. Je kunt zo je bezoekers cursussen aanbieden over de bitcoin. Leuk en nuttig, want veel mensen weten nog niet hoe het met de cryptomunten werkt.

Uiteraard heeft dit theme ook een valuta calculator, een webshop mogelijkheid en een blog. Dat laatste is zeker aan te bevelen, omdat je via het blog een publiek opbouwt en aan je bindt.

En als klap op de vuurpijl heeft het ook een integratie van de Bitcoin Woocommerce Paymenty Method, zodat je met bitcoins kunt afrekenen.

Bekijk het theme van Cryptic

cryptic-bitcoin-wordpress-theme

Crypton

Een ander theme voor cryptomunten en mining is Crypton. Dit volledig responsive theme heeft alles wat een crypto theme nodig heeft:

  • De plugin ThemeREX Donaties maakt deel uit van het theme. En dat is handig als je online betalingen of donaties wilt ontvangen.
  • De  Cryptomunt All-in-One-plugin zorgt ervoor dat je wisselkoersen en prijzen, calculators en grafieken kunt weergeven. Het accepteren van betalingen en donaties is ook mogelijk.
  • Een mogelijkheid tot een webshop met WooCommerce als je mining apparatuur wilt verkopen.

Kortom, een mooi theme waarmee je goed uit de voeten kunt. Uiteraard is het theme goed uitgerust en compatible met belangrijke plugins. Zo is er rekening mee gehouden dat het theme makkelijk in verschillende talen is te tonen.

Bekijk het theme van Crypton

invictus-bitcoin-wordpress-theme

Invictus

De zogenaamde multi purpose themes zijn heel divers en bieden verschillende soorten websites aan. Invictus is zo’n multi purpose theme en heeft veel verschillende demo’s, waaronder je ook een cryptomunt website.

Het voordeel hiervan is dat  – mocht je stoppen met de cryptomunt website – je het theme altijd nog kunt gebruiken voor een ander doeleind. Bijvoorbeeld als restaurant, fotografie of coach website.

Je hebt de mogelijkheid tot overzichten van de cryptomunt koersen, een calculator en een webshop voor mining apparatuur.

Bekijk het theme van Invictus

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in