Buffer is dé manier om social media te delen

0
267
buffer online tool

Buffer is een handige tool om artikelen van je website te delen op social media. Je kunt meerdere accounts toevoegen en artikelen in een tijdschema (morgen of volgende week) publiceren.

Als je artikelen publiceert op je blog, is social media niet meer weg te denken. Het is belangrijk om je artikelen te delen om meer bezoekers naar je blog te trekken.

Onderzoek wijst uit dat slechts 3 procent van de mensen je gedeelde tweet ziet. Het is dus zaak om regelmatig hetzelfde artikel te delen op social media.

Buffer

Het bijhouden van al je social media kost best veel tijd. Om dat enigszins te verkorten, kun je gebruik maken van Buffer.

Dat is een tool waarmee je in een klik een bericht op Facebook of Twitter kunt zetten.

In de gratis versie van Buffer kun je vier social media accounts gebruiken. Bijvoorbeeld Twitter, Facebook, LinkedIn en Google+.

Maximaal mag je tien berichten tegelijkertijd delen. In de betaalde versie zijn dat respectievelijk tien en honderd.

Waarom Buffer gebruiken?

Het grote voordeel is dat je hiermee berichten kunt ‘schedulen’. Je kunt van tevoren al een aantal tweets klaarzetten in een tijdschema.

Een mooi schema is:

morgenover twee dagenover een weekover een maandover drie maanden.

Je hoeft dus niet steeds de tweet te plaatsen, dat gebeurt automatisch door Buffer. Elke tweet kun je trouwens ook nog bewerken, en een andere inhoud geven.

In plaats van dat je elke dag in de week een tweet moet plaatsen, kun je in een uurtje al je social media voorzien van berichten.

Dat is veel efficiënter en overzichtelijker!

Pablo

Buffer heeft trouwens nog een leuke tool, Pablo. Deze is direct gekoppeld aan Buffer. Je kunt hiermee makkelijk een quote maken met een leuke achtergrond. Heel populair op social media.

Binnen een mum van tijd heb je een leuke quote gemaakt en kun je die rechtstreeks delen via jou social media.

pablo

RECENSIES OVERZICHT
Hoe belangrijk voor je website?
Gebruikersvriendelijkheid
Betrouwbaarheid
Wordt deze tool regelmatig geactualiseerd?
Vorig artikelQuotes maken met online tool Pablo
Volgend artikelMailChimp, nieuwsbrieven maken en versturen
buffer-is-de-manier-om-social-media-te-delenBuffer is een tool die ik al tijden gebruik. Een van de makkelijkste manieren om social media via je website te delen. En ook de functie om berichten vooruit te plannen is heel handig. Ik raad deze online tool iedereen aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in