Dit zijn de 5 beste construction website templates voor WordPress

0
12

Ik heb al verschillende malen een construction website templates voor WordPress gebruikt om een website te bouwen. Deze themes zijn specifiek bedoeld voor interieur-, renovatie en bouwbedrijven.

Een passend theme voor bouwbedrijven is best belangrijk, want je moet in deze branche vooral laten zien wat je doet.

Een mooie nieuwe keuken, een serre, dakopbouw of complete renovatie van een huis: klanten kijken vaak eerst naar de projecten die je op je website hebt staan.

Als deze projecten niet goed overkomt op je website, dan haken ze sneller af.

De construction themes hebben vrijwel allemaal de mogelijkheid om projecten mooi toonbaar op de website te zetten. Met mooie foto’s, een goede projectbeschrijving en bijbehorende vormgeving.

Construction website themes voor WordPress

Veel bouwbedrijven kunnen veel meer uit hun website halen met een effectief en modern theme dat toegespitst is op bouwen en interieur. Maar welke themes zijn hiervoor geschikt?

Ik geef je een overzicht van de 5 beste construction website themes voor WordPress. Je kunt deze kopen op ThemeForest, die tientallen (goede) templates heeft die zich richten op interieur- en bouwbedrijven.

Je kunt bij ThemeForest bovenin de zoekbalk ‘construction’ invoeren en dan krijg je een overzicht van alle themes.

Daar gaan we…

1. Construction

Construction is het meest verkochte theme van ThemeForest. Het is al een paar jaar oud, maar het theme wordt regelmatig geupdated. Je kunt kiezen uit verschillende demo’s die je met een paar klikken kunt installeren.

Met de WP Bakery builder kun je makkelijk pagina’s bouwen en daarnaast maakt dit theme gebruik van Essential Grid, een plugin voor de projecten op je website. Essential Grid is een zeer uitgebreide plugin met veel mogelijkheden.

Ook de support is prima, ze helpen je goed op weg.

Bekijk Construction

2. Constructo

constructo wordpress themeDit theme heb ik onlangs gebruikt voor een klant en is net zo goed. Ze hebben zelfs wat meer demo’s, waardoor je veel keuze hebt, zowel voor interieur- als bouwbedrijven. Constructo heeft ook Woocommerce, zodat je zelfs een winkel kunt opzetten.

Constructo heeft ook een theme met een verticaal menu. Dan staat de navigatie aan de linkerkant. De support krijgt veel complimenten en helpt goed mee, als je met een probleem zit.

Bekijk Constructo

3. Construction building WordPress

construction building wordpress

Dit theme is nog iets uitgebreider dan de andere, want naast interieur- en bouwbedrijven kun je ook een website bouwen voor architectuur of schoonmaak en nog andere branches. Het theme voldoet aan de laatste eisen en er is makkelijk mee te werken.

Bekijk Construction building WordPress

4. Buildpress

 buildpress worpdress theme

Nog een theme dat beschikt over de Essential Grid Plugin. Het voordeel is dus dat je veel mogelijkheden hebt om projecten te tonen, maar het is wel een zeer uitgebreide plugin, dus je moet je er wel wat meer in verdiepen om ermee te kunnen werken.

Verder een prima theme met een goede support, die door duizenden WordPress liefhebbers is aangeschaft. Je maakt hiermee ook een goede keuze.

Bekijk Buildpress

5. Avada Construction

avada construction theme

Het Avada WordPress theme is het meest verkochte theme van ThemeForest, maar heeft ook een construction theme. Hoewel de eerder genoemde themes wat meer toegespitst zijn op bouwbedrijven, heeft Avada het voordeel dat je meer algemene mogelijkheden en functionaliteiten hebt. Je hebt bijvoorbeeld veel keuze uit het aantal headers en ook de beschikking over vele plugins die makkelijk in Avada zijn te integreren.

Bekijk Avada construction

Conclusie

Je kunt te kust en te keur op ThemeForest voor bouw- en interieurwebsites. De ene is wel wat beter dan de andere, maar ik hoop je met een keuze uit bovenstaande themes goed op weg te helpen.

Mijn advies: koop een theme dat populair is en kijk ook even naar het aantal sterren dat support krijgt. Dan heb je kans dat je een construction website templates voor WordPress aanschaft waarmee je jaren vooruit kan.

En dat is in ieder geval van toepassing op de 5 bovenstaande themes.