Limited time offer op je website

0
156

Door een limited time offer op je website te plaatsen, verleid je klanten om sneller een product of dienst te kopen. Dat kan met de plugin Business deal countdown.

Als je iets schaars maakt, willen mensen dat juist kopen. De plugin Business deal countdown maakt dat mogelijk. Je kunt voor beperkte tijd jou product of dienst aanbieden.

Je klanten zijn dan geneigd om sneller het product te kopen, want na een of twee dagen is het immers niet meer te koop. De achterliggende psychologie is dat mensen bang zijn dat ze iets missen. En dus sneller op een button drukken om het product alsnog te kopen.

Business-Deal-Countdown-plugin

Plugin limited time offer is gratis

De plugin met een limited time offer kun je gratis downloaden in de WordPress repository. Met een shortcode kun je de countdown teller in elke apart bericht of pagina zetten.

Je kunt er dus aparte aanbiedingspagina’s maken. Het telt niet alleen af, maar als de tijd voorbij is wordt de pagina automatisch afgesloten.

Daarna worden de bezoekers naar een andere pagina doorgelinkt waarin je bijvoorbeeld kunt aangeven dat de tijdelijke aanbieding is verlopen.

De plugin kun je in je eigen website inbouwen. Wil je een complete website met aanbiedingen en een limited time offer, dan kun je bijvoorbeeld op ThemeForest de CouponXL website gebruiken. Een prachtige manier om allerlei aanbiedingen in jou business aan de man (of vrouw) te brengen.

coupon website

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in