SumoMe laat je website groeien

2
204
content marketing SUMOme

SumoMe is een pakket van gratis online tools waarmee je het bezoekersaantal van je website laat groeien. Met onder andere popups voor meer e-mail inschrijvers en een social balk om je artikel te delen met anderen.

Iedereen wil wel meer bezoekers naar z’n website trekken. Maar hoe doe je dat? De tool SumoMe is daar een geweldige online tool voor.

sumomeMet name de website popups kunnen je helpen om meer bezoekers te trekken. Ben je geen voorstander van popups? Overweeg het toch om eens uit te proberen.

Straks kun (en wil…) je niet meer zonder.  

Hoe werkt SumoMe?

De SumoMe tools zijn simpel te installeren op elke website. Het gaat als volgt:

Ga naar de website van SumoMe en registreer je. Installeer daarna de WordPress plugin en daarna kun je direct gebruik maken van verschillende tools:

  • Een van de meest gebruikte tools is de list builder, waarmee je via een popup meer nieuwsbrief inschrijvers kunt krijgen. Er is een rechtstreekse koppeling met het programma MailChimp en je kunt de popup naar eigen smaak vormgeven.
  • met Share kun je een balk met deelknoppen voor social media plaatsen. Links, rechts, boven of onderin de website, er zijn veel mogelijkheden.
  • Als je Heatmap installeert, krijg je een goede indruk waar bezoekers op klikken (en waarop niet…).

En verder zijn er nog veel meer tools, zoals een scroll box (ook heel effectief!), een smart bar en een contact form. En het aantal tools wordt steeds verder uitgebreid.

sumome-overzicht-van-toolsDe dienst is gratis voor de basic functies en vaak is dat al meer dan genoeg. Wil je meer opties dan moet je ervoor betalen, zoals voor de Heatmap.

De tool geeft ook inzicht in de statistieken van allerlei zaken, bijvoorbeeld hoeveel nieuwsbrief inschrijvers je dagelijks krijgt.listbuilder-sumome-statistieken

RECENSIES OVERZICHT
Hoe belangrijk voor je website?
Gebruikersvriendelijkheid
Betrouwbaarheid
Support
Wordt deze tool regelmatig geactualiseerd?
Vorig artikelQuora help je aan onderwerpen voor je blog
Volgend artikelSeoSiteCheckup monitort je SEO op alle fronten
sumome-laat-je-website-groeienEen van de beste opt-ins tools (zo heet dat...) om meer nieuwsbrieflezers te krijgen of je website te monitoren. De kracht van de tool zit 'm ook in de vele functies die het herbergt. Die heatmap is bijvoorbeeld ook heel handig. Ik gebruik deze tool ook.

2 REACTIES

  1. Leuk. Dan wat anders, deze vraag houdt me al de hele dag bezig. Ik heb zelf net Sumome geïnstalleerd omdat ik dacht zo een optie te activeren waarmee lezers op de hoogte kunnen worden gehouden van follow ups na een reactie. Je ziet het vaak bij de reacties: ‘Notify me of follow-up comments by email’. Je kunt daar dan op klikken. Ik wil dit ook voor mijn site maar kom er niet. Heb alle mogelijke plugins al geïnstalleerd maar geen enkele geeft het gewenste resultaat. En ik kom dit bijna op elke blog tegen. Zegt dit jou wat? Alvast super thnx!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in