Themeforest is de grootste marktplaats voor websites (en meer…) ter wereld. Je kunt hier voor 50 tot 60 euro een website kopen. 

Als je besluit om een nieuwe website te (laten) ontwikkelen, is Themeforest je startadres. Honderden templates zijn er te koop en er zit altijd wel wat voor je tussen. Naast WordPress zijn er ook themes van Drupal en Joomla te koop, maar dat aanbod is beperkter.

Themeforest

EnvatoMarket

Themeforest is weer onderdeel van EnvatoMarket, waar je nog meer tools kunt kopen. zoals stockfoto’s, video- en audiofragmenten, plugins, landingpages. Kortom, alles wat een website nodig heeft vind je hier. Envato is onderverdeeld in:

  • Codecanyon (alles op het gebied van tools & software)
  • Videohive (video intro’s en nog veel meer)
  • Audiojungle (royalty vrije muziek op allerlei vlak)
  • Graphicriver (infographic, web elementen, logo’s, icoontjes, etc)
  • Photodune (een enorme collectie stockfoto’s)
  • 3docean (alles op het gebied van 3D)

Voor WordPress ontwikkelaars is het één grote snoepwinkel. Veel wordPress bouwers kopen hier hun themes voor klanten. Ik kijk echt bijna dagelijks op Themeforest, omdat er elke dag zoveel moois bij komt. Maar ook de beginner die met WordPress.org een website wil bouwen, kan hier prima terecht.

beste-themes-Themeforest

Populaire items Themeforest

Op de voorpagina komen altijd de nieuwste themes aan bod. Een van de populairste pagina’s van de website is het overzicht met de meest gekochte themes. Dit zijn ook de beste themes die er op het moment te krijgen zijn. Zeker voor beginners is het belangrijk dat je een goed theme kiest en hier staan de beste allemaal bij elkaar.

Lees HIER nog een ander artikel over Themeforest.

Zo staat het theme Avada al een paar jaar in de top van de ranglijst, omdat het flexibel en heel veelzijdig is. Wekelijks worden hier meer dan 1000 themes van verkocht.

Als je je inschrijft bij Themeforest – en dat is gratis – kun je ook gebruik maken van de maandelijks aanbiedingen. Zo zie je op de voorpagina ‘Free, Grab this month’s freebies from across Envato Market’ waar je gratis een aantal items kunt downloaden voor je website. Ik heb zelf al heel wat gratis muziek gedownload. Deze audio kun je bijvoorbeeld invoegen in een filmpje dat je hebt gemaakt. Het is namelijk rechtenvrij!

free-items-themeforest

Natuurlijk, er zijn nog meer marktplaatsen, zoals Elegant Themes of TemplateMonster, maar Themeforest is toch wel onze favoriet.

Wil je zien hoe het werkt? Bekijk dit filmpje.

RECENSIES OVERZICHT
Hoe belangrijk voor je website?
Gebruikersvriendelijkheid
Betrouwbaarheid
Support
Wordt deze tool regelmatig geactualiseerd?
Vorig artikelGoogle zoekwoordplanner zoekt de beste zoekwoorden
Volgend artikelYoast SEO WordPress plugin
themeforest-marktplaats-websites-en-meerThemeforest is een van de beste - zoniet de beste - marktplaatsen voor websites. Het voordeel is dat je er ook allerlei andere zaken voor je website kunt kopen, van plugins tot afbeeldingen en video filmpjes. Het is een compleet aanbod om je website naar een hoger niveau te brengen! Bijna 5 sterren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in