What WordPress Theme Is That is een tool die aangeeft welk WordPress theme een website gebruikt. Heel handig als je een mooie website hebt gezien die jij ook wilt hebben.

Soms zie je een template waarvan je denkt, die wil ik ook. Maar hoe kom je daar in hemelsnaam achter? Wel, er is een tool die herkent wat het oorspronkelijke theme is.

Via de website What WordPress Theme Is That kun je de oorsprong achterhalen, dus wie het theme ontwikkeld heeft. Ook  geeft het een overzicht van de plugins die gebruikt zijn. Geweldig dat dit kan!

Het werkt heel simpel. Je gaat naar de website What WordPress Theme Is That en vult de domeinnaam in van de website in waarvan je wilt weten met welk theme deze is gebouwd.

welk wordpress theme

Welk WordPress theme is dat?

Vervolgens geeft What WordPress Theme Is That aan welk theme het is en waar je deze kunt krijgen. En daarnaast geeft het nog meer info, zoals welke versie van het theme, wie de maker is, etc.

De tool doet echter nog iets; ze geven een overzicht van welke plugins de website heeft die je zoekt. Dat kan heel handig zijn als je een bepaalde functionaliteit van een website ziet en wilt weten met welke plugin dat gebeurt.

In de meeste gevallen zal deze tool de herkomst van het WordPress theme achterhalen. Maar het kan in sommige gevallen voorkomen dat dit niet lukt. Dat kan ook betekenen dat je website die je hebt ingevuld, geen WordPress website is.

What WordPress Theme Is That bestaat al meer dan vijf jaar en voldoet aan een behoefte. Dit zegt de maker over deze site:
This site was created in early 2011 to answer the many forum requests asking “What WordPress Theme Is That?” It came well before a series of copycat sites were created.

Wil je nog een andere website tool gebruiken om te achterhalen of het een WordPress website is, dan kun je terecht bij Isitwp.com.

Ook handig: Mycodelesswebsite.com. Het is een tool waarmee je websites kunt scannen en kunt zien of de website gemaakt is met een website builder.

RECENSIES OVERZICHT
Hoe belangrijk voor je website?
Gebruikersvriendelijkheid
Betrouwbaarheid
Wordt deze tool regelmatig geactualiseerd?
Vorig artikelAfbeeldingen comprimeren met TinyPNG
Volgend artikelAhrefs analyseert je website van top tot teen
welk-wordpress-theme-is-datSoms kan het handig zijn om er achter te komen of je met een WordPress website te maken hebt of niet. Deze tool helpt je hierbij, hoewel het niet altijd met oudere websites werkt. Dan herkent de tool niet of het een WordPress website is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in