WooCommerce webshop maken? Ik leer je hoe!

0
23
woocommerce webshop maken

WooCommerce is de meest populaire WordPress e-shop creatie plugin en ook een van de meest gebruikte manieren om een e-commerce website wereldwijd te creëren. Met deze fantastische plugin is het mogelijk om een complete online winkel te maken en jouw producten op het internet te verkopen via een zeer intuïtieve en eenvoudig te beheren omgeving.

Een virtueel bedrijf beginnen en jouw producten kunnen verkopen is de droom van vele ondernemers, maar er kunnen zich tal van uitdagingen voordoen die de ervaring van het oprichten van een succesvol bedrijf op het internet in het gedrang brengen. Op het eerste gezicht kan het erg ingewikkeld lijken om een online winkel op te zetten, maar het is belangrijk om niet op te geven.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een open source e-commerce platform ontwikkeld voor WordPress dat gemakkelijk als plugin kan worden geïnstalleerd.

WooCommerce is in 2008 gestart vanuit het idee van 3 werknemers van Automattic (het bedrijf dat verantwoordelijk is voor WordPress) en heeft vandaag de dag een multidisciplinair ontwikkelingsteam dat bestaat uit ontwikkelaars, ontwerpers en marketing, allemaal om WooCommerce nog beter te maken.

Voordelen van WooCommerce

WooCommerce heeft verschillende interessante functies en zit vol met belangrijke hulpmiddelen die je helpen bij het maken en beheren van een complete en dynamische online winkel. De redenen om WordPress samen met deze plugin te gebruiken zijn talrijk, zoals we hieronder zullen zien:

Eenvoudig beheer

Volledig functioneel, WooCommerce is een hulpmiddel met talrijke kwaliteiten, waaronder het gemakkelijke beheer van middelen. In WooCommerce, wordt alles gedaan door het administratie paneel, een product toevoegen is iets heel eenvoudig, en jouw verkoop beheren is nog eenvoudiger.

Dus als je een eenvoudige e-commerce wilt, gemakkelijk te hanteren, dan is WooCommerce de ideale oplossing. Bovendien is het zeer licht, en werkt het snel binnen WordPress.

Efficiënte totale controle

Voor gebruikers is de grootste uitdaging van een e-commerce om alles onder controle te houden, zoals het registreren van producten of het beheren van de verkoop. In dit verband maakt WooCommerce een slimme en efficiënte controle mogelijk van alle aangeboden middelen, zoals het toevoegen van nieuwe plugins, het beheren van producten, het wijzigen of registreren van prijzen, het selecteren van betaalmethoden en het controleren van nog niet verzonden bestellingen.

Het beste van alles is dat alle wijzigingen kunnen worden gedaan vanuit het WooCommerce administratie paneel, zonder complexe codering.

Verschillende betalingsmogelijkheden

Het aanbieden van verschillende betaalmethoden kan jouw bedrijf flexibeler maken, en het beste, klanten zullen er meer tevreden over zijn. Als zodanig heeft WooCommerce de mogelijkheid om meerdere betaalmethoden te selecteren om te integreren met jouw online winkel. 

In WooCommerce is deze integratie heel eenvoudig, zonder tijdrovende bureaucratie. Dit is een van de belangrijkste positieve punten van het platform.

Conclusie

In dit artikel hebben we de belangrijkste voordelen van het gebruik van WooCommerce gepresenteerd, de meest populaire e-commerce plugin op het internet. Gezien dit, is het duidelijk hoeveel voordelen we kunnen halen uit WooCommerce. Met de bovenstaande informatie is het mogelijk om een online winkel te maken en te beginnen verkopen. Alles wat je nodig hebt is een WooCommerce hosting om te genieten van de voordelen van dit platform.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in