WordPress hulp nodig? WP Fix It is je redder in nood

0
7
wordpress-hulp-met-WP-Fix-It

Ik hoorde eens van een klant dat die voor het herstellen van een gehackte website 900 euro moest betalen.

Oeps…

Ze had WordPress hulp gevraagd van haar websitebureau en die was er een hele dag mee bezig om de website ‘schoon’ te maken.

Ik kan me prima voorstellen dat dit best een klus is voor iemand die dat niet dagelijks doet. Maar er zijn veel goedkopere manieren om WordPress hulp in te roepen. Het is een dienst die WP Fit It heet.

Ik maak er ook regelmatig gebruik van. Waarom zou ik uren met een probleem bezig zijn, terwijl er specialisten beschikbaar zijn die het sneller, beter en goedkoper kunnen?

WP Fix It heeft WordPress specialisten in huis die (bijna) alle problemen op het gebied van WordPress kunnen oplossen. Per dag lossen ze meer dan 3000 problemen op.

WordPress hulp met WP Fix It

Met wat voor WordPress hulp kun je bij ze terecht? Wel, dit kan bijvoorbeeld:

  • Een WordPress probleem oplossen. Het gebeurt vaak dat er een kleine bug in je website zit. Je ziet op je pagina een rare code, je krijgt het White schreen of death, of je kunt niet meer inloggen. Voor 1 probleem lossen ze het voor 39 dollar voor je op. Dus als zoiets gebeurt, zou ik gewoon WP Fix It inschakelen.
  • Een malware infectie oplossen. Als je website geïnfecteerd raakt door malware of een virus, maken ze de website voor je schoon. Ze verwijderen alle malware en zorgen er bovendien voor dat je niet snel weer wordt geïnfecteerd. Je kunt ook een infectie verzekering afsluiten. Voor 47 dollar verzeker je je website. Elke keer als er een virus is, schonen ze gratis je website op.
  • De WordPress speed Up Service. Veel websites worden op een gegeven moment trager. Je gebruikt steeds meer plugins of de database raakt vervuild. Met de WordPress hulp van WP Fix It kun je je website weer een stuk sneller maken. Ze identificeren de problemen en repareren deze met slimme online tools.

En daarnaast zijn er nog veel meer pakketten van WP Fix It. Denk aan een WordPress backup en herstel mogelijkheid inbouwen, het beveiligen van je website met SSL, het GDPR compliant maken van je website, het beheren en onderhouden van je website. Bijna voor alle zaken kun je bij ze terecht.

Maar waar ze echt goed in zijn is dat ze dus elke bug in je website (het moet wel enigszins overzichtelijk/oplosbaar zijn) kunnen oplossen.

Hoe werkt het?

Deze WordPress hulp service werkt heel eenvoudig. Je betaalt vooraf met je creditcard of Paypal. Daarna vertel je wat het probleem is en geef je ook de inloggegevens en eventueel ftp gegevens (is goed beveiligd) aan de expert, die het probleem gaat oplossen.

wp fixit banner

WP FIXIT

WP Fixit is een goedkope, snelle en betrouwbare partij die je helpt als je website is gecrasht of gehackt. Problemen met een theme of plugins lossen ze binnen een dag voor je op. Elke dag verwerken ze meer dan 1900 WordPress issues bij klanten. Bekijk het aanbod

Vaak hebben ze binnen een paar uur, maar uiterlijk 24 uur het al opgelost. Ze werken met specialisten uit de hele wereld en kunnen 24 uur per dag voor je aan de slag.

Als het probleem is opgelost, krijg je daar melding van en heb je nog enkele dagen de tijd of je tevreden bent of dat er nog iets moet gebeuren. Daarna wordt het ticket afgesloten.

Conclusie

Natuurlijk hoef je WP Fix It niet bij elk probleem in te schakelen. Wil je je trage website weer sneller maken? Kijk dan eerst even naar een handleiding zoals In 11 stappen van een slakkengang naar een supersnelle website. Maar als je er zelf niet uitkomt – en dat gebeurt ook professionals zoals ik – kun je hun snelle, effectieve en goedkope WordPress hulp goed gebruiken.

Echt, deze fijne dienst neemt heel veel paniek, onmacht en frustratie uit handen.

NOG EEN TIP: abonneer je op hun nieuwsbrief. Je krijgt elke keer goede tips om zelf je website te verbeteren. Maar vaak ook is er een kortingsactie waarbij je een ticket kunt krijgen voor de helft van de prijs. Dan wordt de WordPress hulp nog goedkoper dan ie al is.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in